334 Kvalfjordtind, 24.mai:


Litt pjusk i dag, så det ble senkveld før jeg kom meg ut. Valgte en lett tur med stort sett flatt terreng, da jeg ikka akkurat bobler over av energi etter litt lite matinntak i løpet av dagen. Det var vel straffa for ikke å ta seg en liten en i helga:) Turen var uansett knallfin, med sol og vindstille. Det var akkurat like trolsk innerst ved bekken ned til Dobbeltvannene denne gangen også. Og økonomien ligger hjemme og flyter utover spisebordet...


Se bilder:

2 kommentarer:

  1. Åh... kjenne t fenomene der ja. No har æ hatt lang tid t å læssa på allj prøvanj ol i næste vækka, men har såtte me krim å Donald på høtta i stan...:) Håpe eksamen din går bra likavæl om d vart fjelltur da... å d jærn jo sekkert, kjenne æ dæ rætt:)

    SvarSlett
  2. D vart enno meir spyying inatt... Men ingen akutte hendelsa mens æ va i Alta på eksamen heldigvis... No e den allfall unnagjort:) Å æ ska iallefall ha en ståkarakter, så da håpe æ at æ aldri meir nån gång træng å læs et ord økonomi! D e et håpløst å uinteressant fag... Hehe, du må væl gjænnom d du og, gled dæ:) Læst mail i d siste?

    SvarSlett